Helemaal leuk bij VIF!

Tijgerprints en andere animal prints zie je in jurkjes, jasjes, broeken en blousjes. Wij zijn fan,dus je kunt ook al deze varianten vinden in onze shop. Op deze foto zie je de te gekke blazer in tijgerprint, van Stephsa x Loavies. De eerste collab van Loavies, en meteen zeer geslaagd!

Onder het Loavies colbert zit een tof t-shirt van Calvin Klein. Calvin Klein maakt echt gave t-shirts en sweaters. Voor zowel man als vrouw. Door de huidige 90´s vibe in mode minnend Nederland worden merken als Calvin Klein en Tommy Hilfiger ook opgepakt door middelbare scholieren. Veel jongens en meisjes zijn bezig zijn met mode middels vlogs en blogs komen naar VIF in Rijssen voor een toffe sweater of t-shirt met een logo van CK of Tommy Hilfiger. De #mycalvins is natuurlijk super bekend, doordat celebs zoals Justin Bieber deze gebruiken.

De jeans op ons plaatje is een geweldig! Het is namelijk een Replay Hyperflex, model Luz . De Hyperflex broeken zijn bij mannen en vrouwen populair vanwege hun geweldige pasvorm. De broek zit helemaal perfect om je lijf, en knelt nergens. Zelfs de boord is flexibel. Hyperflex is ontwikkeld door Replay, en door het toevoegen van polyester aan het katoen en een beetje stretch waar de jeans normaal uit bestaat, krijg je een broek waarbij 98% recovery wordt gegarandeerd door Replay. Oftewel nooit meer een lubberende, uitgelopen spijkerbroek!

De Luz die je hier op de foto ziet is echt een special omdat het niet alleen een Hyperflex is, maar ook ´Broken & repair`. Dit houdt in dat de spijkerbroek er gedamaged uitziet, maar dat er geen gaten in zitten, dus de gaten zijn weer dichtgenaaid, met behoud van de flexibiliteit van de Hyperflex.

Op deze foto zie je een set die lekker hip is en uitgesproken. Het fijne van jeans is dat je er alles op kunt dragen. Dus als je in een relaxte bui bent, draag je er een fijne sweater boven, en doe je lekker je sneakers eronder. Ga je uit, dan is het leuk om uit te pakken, en combineer je je jeans met een mooie top en jasje, en draag je eronder je hakken. Super vrouwelijk en toch comfortabel. We adviseren je graag, dus kom naar onze shop, VIF in Rijssen. Ook kun je ons volgen op Facebook, we posten veel foto´s om je te inspireren voor je outfit!