#VIFFANTASTICFASHION

VIF Fantastic Fashion is ons slogan deze zomer! Waarom dit thema? We vinden de mode van dit moment gewoon geweldig, vandaar. Het is vrolijk, veel prints, veel kleur, en met de 90´s vibe zijn de logo sweaters en tshirts van Tommy Hilfiger, Calvin Klein en Champion weer helemaal terug in het straatbeeld. En laten dit nou net de trends zijn waar onze klanten dol op zijn, dus wij kunnen iedereen blij maken met deze toffe stylen.

Mensen worden per definitie vrolijk als ze VIF binnen lopen, omdat ze lekker veel kleur zien, in draagbare kleding. Ready to wear, niet alleen voor feestjes of speciale gelegenheden.

Voor de balans hebben we ook de meer basic Scandinavische merken zoals Modstrom en Minimum, om zo te zorgen dat het niet te wild wordt met al die prints van bijvoorbeeld Fabienne Chapot en Scotch and Soda. Zo kun je mooie sets samenstellen, gecombineerd met een chino of met een gave jeans.

Ook de ´vrolijke sokken trend´gaat dit jaar vrolijk door. Happy Socks heeft weer een geweldig vrolijke sokken collectie gemaakt, die je mooi kunt combineren enkelhoge broeklengte die helemaal hip is. Sneakertje eronder, en klaar!