Colourful Rebel

Opgericht in Amsterdam in de late zomerdagen van 2013. Kleurrijke Rebel is uitgegroeid tot een lifestyle magazine. Later in het begin van de zomer van ’14 Colorful Rebel begon zich te ontwikkelen als modemerk voor zowel mannen als vrouwen. Ware ontdekkers in hun eigen stad: The Young & Restless!

De oprichters en broers Bas en Frank waren nog actief waren bij andere grote nederlandse modemerken. Maar Colourful Rebel was het enige wat ze nog wilden doen. Het probleem bij het werken voor een ander merk is dat je het niet door je eigen visie kan bepalen. En de dingen maken die je zelf wilt. Een probleem dat makkelijk werd opgelost door de dingen te stoppen die ze niet wilden en begonnen met datgene wat de wel wilden. Vanaf dat moment was Colorful Rebel een feit.

De tweelingbroers begonnen met het printen van overhemden en verkopen ze in het seizoen via hun kleine webshop, verbonden met de Colorful Rebel Blog. De verkoop gaat goed en een levensvatbaar bedrijf is geboren.

Bas & Frank trokken een vriend en zakenpartner aan om de merken te bouwen zoals het vandaag is. Holding kantoor in een appartement dat van Oscar zijn moeder was, de drie begonnen met het schalen van het bedrijf door te zoeken naar betrouwbare productiepartners, het opzetten van een fatsoenlijke klantenservice en het uitbesteden van hun bestelling en verzending.

De Colourful Rebel sweaters en tshirts zijn zeer populair door hun toffe prints, en goede prijs/kwaliteit verhouding.