Replay

Onder de merken REPLAY, REPLAY & SONS, en We are REPLAY, creëert, bevordert en verspreidt de Italiaanse groep Fashion Box casual wear, accessoires en schoeisel voor mannen, vrouwen en kinderen. Brand uitbreidingsprojecten, waaronder brillen en de Replay Parfum lijnen, worden aan licentiepartners toevertrouwd.

Innovatieve flair, karakteristiek Italiaans design en de uitstekende kwaliteit van haar producten, zijn altijd drie hoekstenen van de filosofie van Fashion Box S.p.A. Naast onderscheidende vaardigheden en deskundigheid heeft dit de Italiaanse groep een belangrijke rol gespeeld in de internationale denim styling en productie.

De Fashion Box combinatie van grote ervaring en geavanceerde know-how, naast een uitgebreide zoekactie naar onderscheidende stijl met behulp van geavanceerde technieken, vormt de intrinsieke waarde van haar kledingstukken. Zo is veel van de investering van de Groep gericht op stilistiek en technologisch onderzoek naar materialen. Hierdoor is bijvoorbeeld de succesvolle kwaliteit Hyperflex ontstaan.